Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το 3ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Μυκήνες-Τενέα ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN 2019, με το άνοιγμα των εγγραφών στην ιστοσελίδα του αγώνα
Ο αγώνας που έχει εκκίνηση στην Πύλη των Λεόντων και κινείται στα χνάρια αρχαίου μυκηναϊκού δρόμου του 13ου αι. π.Χ. στην ορεινή περιοχή μεταξύ Αργολίδας και Κορινθίας, θα πραγματοποιηθεί τη Κυριακή 24 Μαρτίου 2019. Ο τερματισμός του γίνεται στο στάδιο του Χιλιομοδίου, στη περιοχή της Αρχαίας Τενέας τα οικιστικά κατάλοιπα της οποίας ήρθαν στο φως από την αρχαιολογική σκαπάνη το φθινόπωρο του 2018, είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου.
Διοργανωτές του ορεινού ημιμαραθωνίου είναι ο Ορειβατικός Σύλλογος Κορίνθου, ο Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου Κορινθίας και ο Αθλητικός Όμιλος Δρομέων Κορινθίας «Εφυραίοι Ωκύποδες» και θα τεθεί όπως και τα προηγούμενα χρόνια υπό την αιγίδα του Δήμου Κορινθίων.
Οι online εγγραφές θα ολοκληρωθούν το βράδυ τις Κυριακής 17 Μαρτίου 2019 και ώρα 11:59 μ.μ. ή μέχρι να συμπληρωθεί ο ανώτατος αριθμός δρομέων (300).
Το κόστος συμμετοχής είναι 5€.
 
Για περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες σχετικά με τον αγώνα
επισκεφτείτε την σελίδα του ANCIENT MYCENAEAN TRAIL RUN 2019 στο: https://ancientmycenaeantrail.wordpress.com
όπως και την σελίδα του αγώνα στο Facebook: https://www.facebook.com/ancientmycenaeantrail/
και στα τηλέφωνα
6937204653 Τόμπρου Δέσποινα (Ε.Ο.Σ. Κορίνθου)
6973 550370  Παπαντωνίου Αντώνης (Μορφωτικός & Εκπολιτιστικός Σύλλογος Στεφανίου Κορινθίας)

Ημερολόγιο