ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες" από τον "Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό¨.
Ο Σύλλογος μας προτίθεται να οργανώσει ομάδα εκπαιδευμένων μελών του ώστε να είναι σε θέση να προσφέρουν αποτελεσματική βοήθεια, με ασφάλεια, σε οποιοδήποτε έκτακτο περιστατικό χρειαστεί μέχρι να έρθουν οι αρμόδιες υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς του αποφασίστηκε η διοργάνωση και συμμετοχή των ενδιαφερομένων μελών του στο πρόγραμμα:
«ΜΑΘΕ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗΘΕΙΕΣ - Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Πρώτες Βοήθειες για Πολίτες" από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό».
Το πρόγραμμα αυτό θα υλοποιηθεί, εντός του μηνός Δεκεμβρίου 2022, από την κα Ι.Β. Παππά, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) Περιφερειακό Τμήμα Ναυπλίου και Κορίνθου, την συμμετοχή της οποίας εξασφάλισε ο Σύλλογος.
Αποτελείται από 5 ενότητες:
1) ΕΙΣΑΓΩΓΗ - ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ,
2) ΚΑΡΔΙΟΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ,
3) ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΑ,
4) ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ,
5) ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ ενώ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του ο εκπαιδευόμενος αποκτά Πιστοποιητικό Εκπαίδευσης με πιστοποίηση ISO, με ισχύ για 3 χρόνια. Οι διαθέσιμες ημερομηνίες για την εκπαιδευτική αυτή δραστηριότητα είναι:
α) Τετάρτη 7/12/2022 ώρα 16:00 έως 21:00 και
β) Τετάρτη 14/12/2022 ώρα 16:00 έως 21:00 .
****(Το σεμινάριο διαρκεί δύο ημέρες= 10 ώρες)
Παρακαλούνται τα μέλη μας, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους άμεσα και το αργότερο έως την 30ή Οκτωβρίου 2022 ώστε να οργανωθεί η εκπαίδευση και να οριστεί ο τόπος διεξαγωγής της. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Παρακαλούμε για την αποστολή σχετικού mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Συλλόγου (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
Κόρινθος, 14-10-2022
Εκ του Συλλόγου

Ημερολόγιο